kentriki.jpg

Όντας ενήλικας με ένα χαμόγελο, που απέχει αρκετά από το τέλειο, είναι φυσικό να νομίζετε ότι "χάσατε το τραίνο" όσον αφορά την απόκτηση ίσιων και όμορφων δοντιών. Ωστόσο, κάνετε λάθος. Τα δόντια σας μπορούν να μετακινηθούν στη σωστή τους θέση ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Το Invisalign είναι μια διακριτική λύση ορθοδοντικής μετακίνησης που χρησιμοποιεί ένα σύνολο διαφανών, σχεδόν αόρατων, ναρθήκων για να μετατοπίζει σταδιακά τα δόντια σας στη σωστή τους θέση.

Διαβάστε λοιπόν τι θα κερδίσετε αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε θεραπεία.

Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση

Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση

Αν περνάτε χρόνο σκεπτόμενοι τρόπους για να κρύψετε τα δόντια σας ή να αποφύγετε να χαμογελάτε, χάνετε σημαντικό κομμάτι της ζωής και των στιγμών της. Το χαμόγελο είναι μια σημαντική μη λεκτική χειρονομία επικοινωνίας. Το χαμόγελο στέλνει το μήνυμα ότι είστε ανοιχτοί, προσιτοί και αφοσιωμένοι. Όταν δεν χαμογελάτε, κανείς δεν ξέρει ότι αυτή η απροθυμία είναι πραγματικά επειδή ντρέπεστε για τα δόντια σας.

Αντ 'αυτού, οι συνάδελφοί σας, οι φίλοι σας και όσοι σας συναναστρέφονται μπορεί να παρεξηγήσουν την απροθυμία σας να χαμογελάσετε. Αντί να φαίνεστε απόλυτα σίγουροι και φιλικοί, δίνετε την εντύπωση του ψυχρού και εσωστρεφούς ατόμου, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείτε. Δώστε ένα τέλος λοιπόν στην εσωστρέφεια που σας δημιουργεί το χαμόγελό σας.

Αποκτήστε ίσια δόντια και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας!

Καλύτερη στοματική υγεία

Καλύτερη στοματική υγεία

Όσο συνεπής κι αν είστε με τη στοματική σας υγιεινή, τα δόντια που είναι στραβά ή συνωστισμένα είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρά. Πλάκα και τρυγία μπορεί να συσσωρευτούν κατά μήκος της γραμμής των ούλων και στις περιοχές που τα δόντια σας επικαλύπτονται.

Η αύξηση της τρυγίας αυξάνει τον κίνδυνο για τερηδόνα και περιοδοντική νόσο, οδηγώντας τελικά σε βακτηριακές λοιμώξεις και απώλεια δοντιών. Επίσης, τα παγιδευμένα σωματίδια τροφίμων και τα βακτήρια μπορεί να προκαλέσουν κακή αναπνοή. Η ευθυγράμμιση των δοντιών σας καθιστά πολύ πιο εύκολο για σας να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά και τα ούλα σας υγιή. Επίσης, μια κακή οδοντική σύγκλειση (κλείσιμο δοντιών) συχνά οδηγεί σε μη φυσιολογική φθορά των δοντιών σας.

Η αποκατάσταση της φθοράς μπορεί να βοηθήσει (π.χ. σφραγίσματα), αλλά αν η σύγκλεισή σας δεν διορθωθεί με ορθοδοντική, το πρόβλημα δε λύνεται στην πραγματικότητα∙ απλά κρύβεται κάτω από το χαλί ή μέσα στην ντουλάπα.

Η θεραπεία με Invisalign, ωστόσο, μπορεί να διορθώσει το κλείσιμο των δοντιών σας εξαλείφοντας την πηγή της φθοράς.

Αποκτήστε ίσια δόντια και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας!

Βελτίωση ποιότητας ύπνου

Βελτίωση ποιότητας ύπνου

Γνωρίζετε ότι τα στραβά δόντια μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για αναπνευστικά προβλήματα ενώ κοιμάστε;

Η παρεμπόδιση της αναπνοής κατά τον ύπνο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ροχαλητό, άπνοια ύπνου και άλλα προβλήματα. Η κακή ποιότητα ύπνου οδηγεί σε κούραση και εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αδυναμία συγκέντρωσης και μείωση της αποδοτικότητάς σας.

Παρόλο που το ίσιωμα των δοντιών σας δεν θα "θεραπεύσει" την άπνοια ύπνου, μειώνει τον κίνδυνο για παρεμπόδιση της αναπνοής, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου.

Λιγότερος ύπνος

Λιγότερος ύπνος

Μια αποδιοργανωμένη σύγκλειση μπορεί να ευθύνεται επίσης για την εμφάνιση συμπτωμάτων (πόνος στις γνάθους, στον αυχένα και πονοκέφαλοι), προκαλούμενων κυρίως από τρίξιμο και σφίξιμο των δοντιών (βρυγμός).

Η βελτίωση της σύγκλεισης που επιτυγχάνεται μετά τη θεραπεία με Invisalign μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση ή ακόμα και την εξάλειψη των συμπτωμάτων.

5.jpg

Η θεραπεία Invisalign αποτελεί ένα πρωτοποριακό, προβλέψιμο και διακριτικό μέσο για να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε. Αξίζει την επένδυση; Ξεκάθαρα ναι εφόσον με δεδομένα και αποδεδειγμένα τα οφέλη και την αποτελεσματικότητά της, είναι σε θέση να βελτιώσει εκθετικά την ποιότητα ζωής σας.

Τολμήστε το λοιπόν, γιατί το χαμόγελο που ονειρεύεστε είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε!