GR e banner orizontio90Χ728

Αισθητικές θεραπείες προσώπου

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική διαθέτει στη φαρέτρα της ένα μεγάλο φάσμα εξειδικευμένων, μη χειρουργικών θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος του προσώπου για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σας απασχολεί.

Τάση πλέον στο χώρο, σε αντίθεση με την πιο «επιθετικές» προσεγγίσεις που κυριαρχούσαν παλαιότερα, αποτελούν οι ήπιες παρεμβάσεις που θ' αναδείξουν όχι έναν άλλο, αλλά τον δικό σας, καλύτερο εαυτό!

ΠΟΤΕ: Όταν το ζητούμενο είναι η αρμονία και η φυσικότητα

ΠΩΣ: Με νέες γενιές θεραπειών που εξασφαλίζουν το επιθυμητό φυσικό αποτέλεσμα, σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς χειρουργική διαδικασία.

ΓΙΑΤΙ: Μία απλή διορθωτική επέμβαση στην εμφάνισή μας, μπορεί να σταθεί ικανή να αλλάξει εντελώς την ψυχολογία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας.

Στην κλινική μας και σε συνεργασία με εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό πραγματοποιούνται αισθητικές θεραπείες προσώπου γιατί τα «απίστευτα χαμόγελα» αξίζει να κοσμούν όμορφα, λαμπερά πρόσωπα.

Botox

καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης

botox.jpg

Είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια, στο λεγόμενο «πόδι της χήνας».

Η φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη που περιέχει το botox, δρα ακριβώς πάνω στους δερματικούς μύες, εμποδίζοντας τις συσπάσεις τους. Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική ενέσιμη μέθοδο που πλέον θεραπεύει και προλαμβάνει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου.

Η δράση του προϊόντος κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης περιοχών του προσώπου έχει διάρκεια έξι μηνών περίπου, καθιστώντας τη συντήρηση του μια διαδικασία που περιλαμβάνει 1-2 συνεδρίες το χρόνο.

Η εφαρμογή του BTX γίνεται μόνο από εξειδεικευμένο πλαστικό χειρουργό που γνωρίζει εις βάθος την ανατομία ενός προσώπου και έχει πολυετή εμπειρία στη θεραπεία. Η θεραπεία του BTX είναι 100% ασφαλής, με έγκριση από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Υαλουρονικό Οξύ

Δώστε όγκο στα χείλη και απαλείψτε ρυτίδες!

Το υαλουρονικό οξύ, γνωστό και ως υαλουρονάνη, είναι μια διάφανης παχύρρευστη ουσία που παράγεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι μεγαλύτερες ποσότητες υαλουρονικού οξέος βρίσκονται στο δέρμα μας, στους συνδετικούς ιστούς και στα μάτια μας. Βασική λειτουργία του είναι να συγκρατεί νερό ώστε να διατηρεί τους ιστούς επαρκώς ενυδατωμένους. Η φυσική περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε υαλουρονικό οξύ, με την πάροδο του χρόνου ελαττώνεται, γεγονός που συμβάλλει στην εμφάνιση μικρών ή μεγάλων γραμμών και ρυτίδων.

H μέθοδος λοιπόν βασίζεται στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα και χρησιμοποιείται για τη διόρθωση και για τη δημιουργία σωστού περιγράμματος προσώπου, για τη διόρθωση των μαύρων κύκλων και της χαλάρωσης δέρματος κάτω από τα μάτια, για την επαναφορά του απωλεσθέντος όγκου των ζυγωματικών και για την εξάλειψη των ρυτίδων γέλιου.

Με την διόρθωση αυτών των σημείων, το πρόσωπο αποκτά φρεσκάδα και υγεία και βελτιώνεται σημαντικά. Η πιο γνωστή χρήση του υαλουρονικού οξέος αφορά την αύξηση του όγκου και τη βελτίωση του περιγράμματος των χειλέων, προσφέροντας σαρκώδες, φυσικό αποτέλεσμα.

Τα Fillers χρησιμοποιούνται επίσης για την "ενδυνάμωση" του πηγουνιού και για τη βελτίωση της εμφάνισης της μύτης, (μη-χειρουργική ρινοπλαστική).

Τα αποτελέσματα της θεραπείας έχουν μεγάλη διάρκεια που μπορεί να φτάσει και το 1 έτος.

yalouroniko.jpg

To Ραντεβού σας

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα και εύκολα, γρήγορα και με ένα μόνο κλικ προγραμματίστε άμεσα τη δική σας επίσκεψη.

Η γραμματεία μας θα σας επιβεβαιώσει την ισχύ του ραντεβού σας.

DERMAPEN

Η επανάσταση του "Needling" στην φυσική ανάπλαση του δέρματος

dermapen.jpg

To Dermapen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπου. Η συσκευή που χρησιμοποιούμε μοιάζει με στυλό, εξ’ ου και η ονομασία Dermapen.

Ο μηχανισμός λειτουργίας της μεθόδου βασίζεται στη δημιουργία μικρών οπών κάτω από το δέρμα, τις οποίες ο οργανισμός καταλαβαίνει ως ελαφρείς τραυματισμούς και προχωρά στην αναπλαστική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης για να τους θεραπεύσει, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος αλλά και την απάλυνση των ουλών και των σημαδιών.

Ταυτόχρονα, τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας  του δέρματος  βελτιώνοντας ως και 80% την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που εφαρμόζονται  στην επιδερμίδα.

Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει την διαδικασία αναδόμησης  του δέρματος και αναπλάθει ταχύτερα την επιδερμίδα.

Συνολικά το dermapen συσφίγγει το δέρμα και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, λειαίνει τις ουλές της ακμής, μειώνει τις πανάδες και τις φακίδες και βελτιώνει την ακμή. Τα αποτελέσματα της μεθόδου Dermapen διαρκούν έως και 10 χρόνια, καθιστώντας το ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου.

PRP

Η επανάσταση του υγρού lifting!

Γνωστή και ως Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου, η πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Πρόκειται για επαναστατική μέθοδο μεσοθεραπείας, η οποία εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του δικού μας αίματος, να διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος μας, μέσω ενεργοποίησης φυσικών μηχανισμών αναγέννησης.

Το πολυδύναμο μίγμα του πλάσματος, πλούσιο σε αιμοπετάλια, με την ποικιλία των αυτόλογων συστατικών που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος με αθροιστικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, επιβεβαιωμένα από σειρές έγκριτων επιστημονικών μελετών. Με άλλα λόγια, αποτελεί μια μέθοδο που αξιοποιεί τους εγγενείς μηχανισμούς επανόρθωσης και ανάπλασης του ανθρώπινου σώματος και είναι αδύνατο να την μιμηθεί οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη θεραπεία.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαφορετικές τεχνικές εγχύσεων ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε προσώπου ή ανατομικής περιοχής.

Έτσι εφαρμόζεται:

  • με την τεχνική της μεσοθεραπείας: Πολλαπλές εγχύσεις – ενέσεις ενεργοποιημένου πλάσματος στο μεσόδερμα,
  • ως filler για την αποκατάσταση λεπτών γραμμών ή βαθύτερων ρυτίδων – πτυχώσεων και γ) ως volumiser (μέθοδος ενίσχυσης – αποκατάστασης όγκου σε σημεία του προσώπου που το έχουν ανάγκη.

Το μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα εκτιμάται περίπου δέκα ημέρες μετά την εφαρμογή, ενώ η βελτίωση γίνεται εμφανής μετά από περίπου 3-4 εβδομάδες. Ο αριθμός των συνεδριών, συνήθως, ορίζεται σε τουλάχιστον 3 αναλόγως την ένδειξη εφαρμογής, με μεσοδιάστημα 1 μήνα ενώ συνίσταται μια συνεδρία κάθε 6-9 μήνες.

Σε απαιτητικές περιπτώσεις οι θεραπείες μπορούν να γίνουν και συχνότερα.

prp.jpg

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μέθοδος έχει εφαρμογές και στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος άλλων περιοχών του σώματος (λαιμός, ντεκολτέ, χέρια), στη βελτίωση της εμφάνισης ουλών και σημαδιών και στη θεραπεία της τριχόπτωσης.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

diathermia.jpg
Διαθερμία – Απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά ογκίδια!

Η διαθερμία, διαθερμοπηξία ή ηλεκτροκαυτηρίαση είναι μια θεραπευτική τεχνική που ανήκει στον τομέα της ηλεκτροχειρουργικής. Με ένα ειδικό μηχάνημα που διαθέτει το ιατρείο μας, διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα στους ιστούς, όπου η ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα, που ως  αποτέλεσμα έχει τη θερμική καταστροφή των βλαβών.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε την αφαίρεση διαφόρων βλαβών του δέρματος όπως τα θηλώματα, οι σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, οι μυρμηκιές, τα κέγχρια, οι σπίλοι (ελιές) και άλλα ογκίδια του δέρματος της κεφαλής και του προσώπου. Η αφαίρεση είναι εύκολη, γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη, με πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα.

Η αφαίρεση γίνεται στο ιατρείο με ελάχιστη τοπική αναισθησία και ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στις δραστηριότητες του άμεσα.

dermabrassion1.jpg
Δερμοαπόξεση με διαμάντι για λαμπερό πρόσωπο εδώ και τώρα!

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Με τη βοήθεια της μεθόδου αυτής το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ.

Έτσι, το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα, με τη βοήθεια της αναρρόφησης που πραγματοποιείται διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιείται ο σχηματισμός κολλαγόνου και ελαστίνης.

H δερμοαπόξεση με διαμάντι, σύμφωνα με την Ένωση Πλαστικών Χειρουργών της Αμερικής, αποτελεί μία από τις 5 κορυφαίες μη-επεμβατικές θεραπείες με ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι, επί της ουσίας, ένας απόλυτα ελεγχόμενος καθαρισμός από τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό, ταλαιπωρημένο και γερασμένο.

Στόχος της αποτελεί η τόνωση, αναγέννηση και λείανση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού, ώστε να αποκτήσει απαλότερη υφή στην αφή. Η ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οι ουλές ακμής, τα μαύρα και λευκά στίγματα καθώς και οι κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε με το οδοντιατρείο μας